Stojko

Tipično taborniško tekmovanje vključuje spanje v telovadnici skupaj z nekaj tipi, ki ti težijo življenje z igranjem že 1000x preposlušanih hitov. Pri skavtih je podobno, le kitaro zamenjaš s harmoniko.

Ti modeli so patetiki. V to da si v RL ne morejo najti ženske je očitno, ker poleg dolgih las nimajo atributov (sploh po tem, ko prijatelj izda, da je v prostem času tabornik – smeh, smeh), zato jim ostanejo samo tabornice. Seveda je pri tabornikih ogromno žrebcev, ki hodijo na mednarodne akcije in se objemajo na koncu tabora, katere tabornice občudujejo (še posebno, če tako kot one, ne marajo jutrjanje telovadbe in orientiringov, kakopak so pri scoutball-u vedno v ekipi zgoraj brez). Edini način, da zares izstopajo iz tega cirkusa je, da igrajo kitaro. Naglas.

In tle pride do problema.

Patetik igra kitaro in okoli njega je takoj 10 žensk in še 2 hujša patetika, ki poleg tega, da slabo igrata kitaro (znani so momenti, ko poprosita za kitaro in zaigrat napiflan Stairway to heaven – to vedno vžge) še slabše pojeta. Patetik sicer sploh ne opazi, da so ženske okoli njega zaradi petja in ne zaradi njega (kaj je z ženskami pa petjem? Kurbe). Zaigra kakšen Ostani z nami in Zadnjo večerjo (seveda še ni dojel, da tako ne bo prišel do objema v skupini in pozibavanja, pravzaprav ga izključijo iz kroga, ker on mora igrat kitaro), vid tiste otožne oči na 12 obrazih (ta hujša patetika sta itak na dobri poti do kmeta ali pa samomora) in njemu stop! A razumete model igra kitaro (seveda brez trzalice, ker je car) s tičem do vratu, ampak ne more nehat, ker bi se punce kojci razbežale k bi vidle malega prevezrneža. In on igra, in igra. Prsti dobijo žulje in krvavijo, krvavijo (nima trzalice! – znani so elementi iskanja pozornosti, ko mu trzalica ponesreči pade v kitaro), on igra in igra… Ampak PIZDA TI MATRNA patetik mali, jst zarad TEBE ne morm spat! Razumeš preden greš za dva dneva od doma, namest da vadiš nov hit (baje da Lep dan za smrt zažge) si ga dvakrat zdrki in po tekmovanju spet na vse tiste prasice k si jih vidu! Sploh bom pa jst lahko spal. Pička ti dolgolasa.

5 Responses to “Stojko”

 1. primus says:

  Sam dej razlož kako ekonomsko logiko ma pa un z harmoniko, ki prvlač sam par čudakov…
  Dobr, da je hitr obupu…
  Aja pa un najbolj vztrajen (z časovno najdaljšo erekcijo) je eno izmed zadnjih pesmi zaigral lep dan za smrt…
  Sem slišu, ker nasprotno od tebe nism mogu spat…
  Sam ni tok zažgala kuker bi si mislu…

 2. enodvec says:

  Točn to! To je primerek človeka, ki ne lep, ne uspešen, zna pa igrat zarjavele trobente! Še dobr da smo drgam zginl spat.

  @primus inter pares: Kako ma kmet računico? Zmotil se je v izračunih in mislu da je pršu na skavte. Je kr hitr opazu.

 3. primus inter pares says:

  Če podrobno pogledaš fotografijo boš opazil, da z vsem stoji svoražnik št. 1…
  ;D

 4. enodvec says:

  Pa res! Ha, vsaj nekje smo boljši!

Leave a Reply