lisička

ljudje mi grejo, kot veste, na kurac (kje ste pičke?!).

Večino odjebem takoj, jih sploh nočem spoznat, pri tem pa me presune njih logika: češ, če se ne pogovarja z mano (in jst  njim sploh ne), zagotovo sploh nima prijateljev.
JA! Če te nimam za prijatla na facebooku, če me slučajno sploh ni na facebooku, sem en asocialni pezde. In končno! Če ne govorim s tabo, je to zato, ker sem tak luzer, tak spak, ki nihče noče govoriti z mano in sem zato odšel v osamo. Vsi morajo biti vaši prijatelji, kajneda? Kdo pa ne bi hotel biti prijatelj s tako lepim, pametnim in zabavnim človekom, kot ste sami?

IDIOTI! Kaj če bi enkrat pomislili, da morda niste boljši od ostalih? Da vas mogoče celo nekdo ne mara?
Da ste zame gnoj s katerim se nočem umazati!

5 Responses to “lisička”

 1. domn says:

  hear hear!

 2. OTM says:

  Ti si pa res navaden pezde. Ko sem te srečal prvič, si se mi zdel čisto drugačen, kot sem si te predstavljal. S tem tvojim grdim pisanjem, ki nima ne glave ne repa, si tako zelo pogumen, ko pa prideš med ljudi, zgledaš nekako tako kot polizan cucek, ki se bi najraje skril pred vsemi.
  Ko ne pišeš tega bednega bloga, in se srečuješ ali pa si v družbi z ljudmi, se probaj vsaj malce potruditi, in stresti tisto blato ali po domače drek iz hlač, pristopi k družbi in raje spregovori kakšno besedo. In to ne mislim tvoje grde besede. Napredek bo že, če boš vsaj kakšnemu namenil pozdrav, ali pa vsaj stik z očmi. Morda boš kasneje imel kaj več možnosti pri pridobivanju novega prijatelstva.
  Upam, da se boš kasneje v življenju našel, si razčistil v glavi in konec koncev mislil malo bolj pozitivno. Kajti, če ti bo šlo tako naprej, kot ti gre sedaj, si zrel kandidat, da si poiščeš pomoč pri psihiatru, da ti svetuje ali pa, da ti pomaga izbrati katero izmed pojstel v norišnici boš zasedel. Srčno upam, da ne bo prišlo tako daleč.
  Probaj svoj bes sproščati na kakšen drugačen način. Ne počni tega tako, kot to počneš sedaj, da pluvaš po ljudeh, ki jih sploh ne poznaš.
  Lahko ti svetujem le to, da najprej pometeš pred svojim pragom ali, če se drugače izrezim POSPRAVI SI PODSTREŠJE!!!
  lp,OTM;)

 3. trik says:

  otm je men fulkul.

 4. od en odveč bivši fant says:

  en odveč pogoltne

 5. nekdo iz višav says:

  lejte, sej On je čist uredu fant, normaln za pogovarjat, in ne čisto asocialen, na internetu pač išče pozornost, ker se zabava nad tem, da ga poslušate, da se razjezite in mu pišete razjarjene komentarje; smeji se mu ob tem, ko nasedate na njegove izmišljene izbruhe.

  Oprosti, Ti, ki pišeš ta blog, sam počasi mi je začel najedat, da te imajo ljudje za enega pezdete, kar ubistvu nisi.

Leave a Reply