net

To je šlo pa predaleč!
OK, folk se je v komentarjih najprej prepiru o politiki, ne razumem, ampak dobr. Se pač delimo na leve in desne, partizane in domobrance.

In na tiste reve, ki se obračajo po vetru. 27.4. in 9.5. z veselimi obrazi prikimavajo drug drugemu, češ: glejte nas Slovence, edini smo se uprli! in potem, ko nekaj nesprijaznenih poražncev naleti na nekaj koščene rude, takoj spremenijo mnenje. Da bi imenovali ulico po Titu (dajmo jo raje po RK)? Po tem zločincu? Tiranu? Voditelju terorističnega partizanskega gibanja? Ja, partizani so krivi za vse. Točno! Oni so krivi, da so Nemci za kazen pobijali civiliste.
Ja, lahko je bit oprezna pizda. Niso mi všeč, moram rečt, preveč komentarjev naštancajo in moram potem ful scrollat. Nekdo nekaj napiše, na primer na svoj blog (ki ga, ker je duhovit, poimenuje b(r)log, mu-mu hahaha) o slovenskih avtocestah. Najprej par opreznih pizd napiše: Bravo, dobr si to povedu!, Se strinjam, Tam pa tu imaš slovnično napako,… Potem se najde nekdo s hrbtenico. Levo ali desno, ni važno, govora je o slovenskih avtocestah (itak je to skoz mel SLS) in napiše nekaj v stilu: Idiot!, Ti si razvajen snob, ki ne pozna stranskih cest, Si kdaj bil izven Slovenije, … Ter nato zopet deset opreznih pizd, ki se strinja z zgornjim komentarjem. In tako dalje in dalje, odvisno od pomembnosti dogodka in ugleda blogerja (ki se v opisu ima za preproste a razgledanega človeka, ki študira to pa to, a se hkrati ukvarja s tem pa tem in tudi tistim pa tistim, njegovo delo na b(r)logu pa stane toliko in toliko).

Valda. Potem imamo še tiste, ki jim je vseeno. Ti so tolk flegma, da jim je vseen al so v Rogu na Meti al pa na metadonu. Ej, njim se jebe. Brezveze se sekirat, stari, a boš rajš en čik?

Dobr, zakaj se ves ta folk oglaša na netu (razen flegmatikov, tem je itak baterija na macu crklna)? Zakaj se jst oglašam na netu? Pomoje iz istga razloga. Ker sem kao pameten. Se pa vsaj o partizanih in domobrancih ne prepiram.
Ampak, pizda, kaj se ti je treba na veliko noč prepirat o šunki? Ker je iz svinje in potem v SP piše, da svinjine ne smeš jest in to.
Zakaj?! Zakaj ma folk TOLK preveč časa? Recesija?! (A kapirate, vsi odgovori so skriti v recesiji. Edino vrtava v precesiji, a to je že druga zgodba)
Še tisti o BMWjih in Toyoti so boljši. Isti so kot levi in desni, samo mentalno so zaostali v 5. razredu.

Sam o šunki? Ma pizda.

2 Responses to “net”

 1. fet says:

  Bravo! dobr si napisu
  ;)

  PS. obama bo rešu vse.

 2. tadej says:

  Ne bom obširneje komentiral, je preveč vsega (napisanega), no, ena stvar, ki pa mi je takoj padla v oči, pa je tisto, ko praviš, da so Partizani krivi, “da so Nemci za kazen pobijali civiliste“.

  Čeprav si to jasno napisal v šali (oz. z ironijo), je to celo še kako res!! Namreč ničkolikokrat se je zgodilo, da so Partizani prišli v neko vas, se lepo najedli in napili (če jim ljudje niso sami od sebe dali so pač zaplenili kar so potrebovali), potem pa nekje v bližini izvedli kakšno akcijo proti Nemcem (ponavadi še celo nepotrebno/nesmiselno, v smislu provokacije, npr. so ustrelili enega nemškega vojaka) in se lepo skrili oz. pobrali nazaj v gozd, pa čeprav so dobro vedeli (iz prejšnjih takih primerov), da se bodo Nemci maščevali nad lokalnim prebivalstvom, res junaško dejanje, moram reči!!

  Tadej

Leave a Reply